CapraCol® 3 kg

CapraCol® is een biestvervanger (mengvoeder) voor geiten- en schapenlammeren. CapraCol® is gemaakt van biest van de eerste melking, dat is gestandaardiseerd op een hoog IgG-gehalte. Ook bevat CapraCol® diverse componenten, zoals lactoferrine, lactoperoxidase, lysozym en fructo-oligosachariden voor de ondersteuning van de darm. Deze stoffen zijn in hoge concentraties meetbaar in eerstemelksbiest.

Meer informatie

292,84 excl. btw
319,20 incl. btw

Meer informatie

Productinformatie
CapraCol® is een biestvervanger, dat is gestandaardiseerd op een hoge kwaliteit waardoor de passieve immunisatie snel in werking treedt. Het poeder is vrij van ziektekiemen, zodat ziekteoverdracht van biest op het lam nihil is. Daarnaast is CapraCol® makkelijk in gebruik, doordat het goed oplost en niet schuimt.

CapraCol® is een poeder dat gemaakt is van biest van de eerste melking. Deze biest bevat een hoog gehalte antistoffen en tal van andere componenten, die bijdragen aan de gezondheid van uw lammeren. Enkele voorbeelden van deze componenten zijn lactoferrine, lactoperoxidase en lysozym. Ook zijn er groeifactoren aanwezig die zorgen voor een goede groei en ontwikkeling van het jonge dier. CapraCol® is verrijkt met fructo-oligosacchariden om de darmwerking te ondersteunen. CapraCol® zorgt voor een hoge weerstand door middel van een langdurig werkende passieve immunisering van geiten- en schapenlammeren.

CapraCol® is het middel om geiten- en schapenlammeren ziektevrij op te fokken, in strijd tegen CAE en para-TBC. 

Samenstelling
Colostrum (van de eerste melking), fructo-oligosacchariden.

Doeldier
Geitenlammeren en schapenlammeren.

Aanbevolen bij

CapraCol® is aanbevolen bij geiten- en schapenlammeren direct na de geboorte.

Gebruiksaanwijzing

50 - 75 gram CapraCol® oplossen in circa 150 - 225 ml water van maximaal 40 tot 45 °C. Goed mengen en binnen 4 uren na de geboorte aan de lammeren toedienen. 

Waarschuwingen
Geen bijwerkingen van CapraCol® bekend.

Bewaarcondities
CapraCol® koel, droog en in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

Verpakking
Emmer van 3 kg CapraCol®

CapraCol®
 is een product van Arts Food Products B.V.